Persbericht
Amsterdam, NL – 8 augustus 2017

Het Nederlandse bedrijf the ROOM breidt met de overname van Vertaalservices.com (Van Grunsven Vertaal Services) haar diensten portofolio verder uit in Europa met het aanbieden van hoogwaardige juridische en financiële vertaalservices in alle mogelijke talencombinaties, 24/7 bereikbaarheid tezamen met een state-of-the-art “Translation Portal”. De integratie van Vertaalsservices.com zal de komende maanden verder gestalte krijgen. De overname is een logische vervolgstap binnen de strategie om de positie van the ROOM in de Europa te versterken.

Overname bundelt krachten en biedt groeikansen

“De overname van Vertaalservices.com past volledig bij onze groeiambities. Door het bundelen van onze krachten kunnen we onze klanten nog beter bedienen en ons marktaandeel uitbouwen.”, aldus Otto Wilten, COO van the ROOM. “Bovendien brengt de overname ook nieuwe groeikansen met zich mee, voor de samenwerking met advocatenkantoren, financiële instellingen en ondernemingen op het gebied van bijvoorbeeld M&A en Litigation.” Oprichter van Vertaalservices.com, Eduard van Grunsven, zal de dagelijkse leiding krijgen over de vertaaldiensten binnen the ROOM. “Vanaf heden zijn wij de eerste dienstverlener in de vertaalwereld met een “Translation Portal” die voldoet aan de hoge security eisen en aan de wet- en regelgeving van de Europese Unie inzake privacy beleid en wet datalekken.”, aldus Eduard van Grunsven, Managing Director – the ROOM Translation Services.

Over the ROOM

In 1999 is the ROOM gestart met het efficiënter maken van processen binnen de fusie en overnamemarkt. Sindsdien verbeteren zij het primaire basisproces door innovatieve technologieën waardoor processen efficiënter en beter verlopen. Wij onderscheiden de volgende diensten: Transactiediensten (M&A – DataroomServices) en Corporate Legal Management diensten.

Over Vertaalservices.com

Vertaalservices.com levert Juridische en Financiële vertaaldiensten aan haar klanten, veelal advocatenkantoren en banken in Europa.  Vertaalservices.com wordt geroemd om haar flexibiliteit en snelheid van leveren, naast de gevraagde kwaliteit. ”Volgens oprichter Eduard van Grunsven is het samengaan met the ROOM een logische stap om haar klanten beter te bedienen op het gebied van innovatie, software oplossingen en beveiliging van vertaalprocessen. Daarnaast biedt de 18 jaar ervaring van the ROOM de mogelijkheid om schaalvergroting en volume te waarborgen alsmede onze gezamenlijke internationale groei te bewerkstelligen.”

Voor meer informatie, bezoek de website www.theroom.nl of neem contact op met Jeroen Kruithof via Jeroen@theroom.nl.