Wij zijn the ROOM

Opgericht in 1999 met als doel om alle processen binnen de fusie- en overnamemarkt efficiënter te maken. Dat is dan ook precies waar wij ons al zo’n twintig jaar mee bezighouden. We hebben ons vizier gericht op output, op maximale toegevoegde waarde. En tevens is innovatie essentieel voor ons, evenals het continue verbeteren van onszelf en onze dienstverlening. Wij staan niet stil.

Onze kracht

The ROOM streeft naar efficiëntie door de krachtige combinatie van innovatieve technologiën, juridische kennis en jarenlange M&A ervaring. Het één kan niet zonder het ander, en verbeteren ligt in de juiste combinatie van deze middelen. Door mensenhanden op routinewerkzaamheden te vervangen door software wordt een proces zoals het verzamelen van data, of uitvoeren van due diligence aanzienlijk versneld. Enerzijds heeft dit tot gevolg dat een minder groot aantal medewerkers betrokken dient te zijn bij het transactieproces (wat in verband met de gevoeligheid en vertrouwelijkheid vaak geen overbodige luxe is). Anderzijds biedt dit handvatten om externe adviseurs zoals advocaten en corporate finance partijen efficiënt in te zetten: namelijk precies daar waar nodig en daar waar hun expertise de grootste toegevoegde waarde heeft.

Als ervaren projectmanagers coördineren wij het gehele transactieproces op de meest doelgerichte wijze, waarbij snelheid, kostenreductie, accuratesse en vertrouwen hoog in het vaandel staan.

Bij elke transactie zetten wij de software oplossingen in van Legal Wing. Wij werken derhalve nauw met hen samen. Legal Wing is dé legal tech expert, en gezamenlijk kunnen wij bepalen welke legal tech oplossingen dienen te worden ingezet om ieder specifiek onderdeel van een M&A traject te verbeteren.

"Het enige dat wij nooit zullen doen is stilstaan​"
Marije van Akkerveeken
CEO

Ons team

Naast de software-component, dat inmiddels ons bestaansrecht vormt, is ons team van experts onmisbaar. Ons team bestaat uit ervaren juristen en projectmanagers, die vol energie elke uitdaging met beide handen aangrijpen. Innovatie en efficiëntie zit in ons bloed. Iets dat in deze dynamische markt in onze ogen essentieel is.

 

Wij zorgen voor een werkklimaat dat erin voorziet dat iedereen zich kan blijven ontwikkelen en eigen initiatief kan tonen. Op deze manier halen wij het beste uit ons zelf en het team, zodat wij als team iedere keer weer het beste resultaat voor onze klant kunnen neerzetten.

 

Wars van formeel gedrag, maar juist down-to-earth en gefocust op het overbrengen van al onze kennis, ervaring en energie. Wij zien onszelf dan ook niet graag als ‘een adviseur’, maar als een verlengstuk van een managementteam of transactieteam, dat op elk moment de kennis en controle biedt die nodig is. Een volwaardige sparringpartner, met de nodige extra handjes (lees: software).

Een waardevolle return-of-investment zit voor ons niet alleen in de kostenbesparing die we realiseren binnen een transactieproces, maar ook in het gevoel dat we afgeven. Het gevoel van ontspanning, controle en het 'weten dat het goed komt', is waar wij het voor doen.
Otto Wilten
Founder

Maak kennis met ons geweldige team​

De gezichten achter ons succes​

Marije van Akkerveeken

CEO

Otto Wilten

Founder & Business Development

Koffie met Marije of Otto?