Waterland Private Equity heeft een belang genomen van 50% in de Nuts Groep, een bedrijf dat energie verkoopt. Financiële details zijn niet bekendgemaakt. De Nuts Groep is het bedrijf achter de merken Budget Energie in Nederland, en Elegant in België. In die twee landen levert de Nuts Groep groene stroom en gas op zo’n 800.000 aansluitpunten.
The ROOM heeft de Nuts Groep bijgestaan om Budget Energie en Elegant op een efficiënte manier due diligence ready te krijgen. Mede door het efficiënt verzamelen en het verwerken van documenten, het inrichten van een virtuele dataroom, en het doen van een legal sanity check, hebben onze legal project managers in nauwe samenwerking met de adviseurs van de Nutsgroep, ING Corporate Finance, en Stek Advocaten, dit project succesvol afgerond.
“The ROOM heeft ons op zeer efficiënte en accurate wijze bijgestaan bij het inrichten van een dataroom. Mede door de klantgerichte en professionele instelling van de project managers waren wij altijd in control en due diligence ready.” – Robert Vet, CFO Nutsgroep B.V. –