Over the ROOM
Met ons trackrecord van duizenden deals alleen al in de Benelux, ons team van senior juristen en hands-on projectmanagers zijn wij dé expert in pre-, on- en post-deal M&A-dienstverlening.
Al 16 jaar maken wij deel uit van het M&A-landschap. Sinds de start dragen wij op innovatieve wijze bij aan het efficiënter maken van het dataroomproces. Onze full service legal-tech benadering zorgt voor een volledig gecontroleerde M&A proces.
Wij bieden ondersteuning bij het verkoopklaar maken van bedrijven, voeren Legal Sanity Checks uit,  stellen Red Flag Reports op en staan de directie met raad en daad bij tijdens transacties.
De unieke combinatie van innovatieve legal-tech software, senior juristen en processpecialisten maken het M&A- en due diligence-proces sneller, accurater en kostenefficiënter. Door deze integratie van kennis, resources en software in het proces en werkwijze biedt the ROOM daarmee een uniek ‘Legal Tech’ full-serviceconcept.
Onze cliënten en relaties zijn corporates, investeringsmaatschappijen (PE), vastgoedondernemingen, het MKB maar ook advocatenkantoren, banken en corporate finance adviseurs.
Bedrijfscultuur
the ROOM is een dynamisch bedrijf, dat gebouwd is op het principe dat we in alles wat we doen waarde voor onze cliënten toevoegen. De bedrijfscultuur is informeel, gedreven, biedt ruimte voor eigen inbreng en ondernemerschap van alle teamleden. Het team bestaat uit enthousiaste, hooggekwalificeerde professionals die het service portfolio verder willen uitbouwen.
 De functie
De Legal Business Consultant opereert zelfstandig bij het adviseren en begeleiden van cliënten op het gebied van M&A. Je coördineert de complete (juridische) procedure van het project. Voor, tijdens en na het project. We bereiden de Due Diligence voor, bieden ondersteuning bij het Q&A proces, beoordelen transactiedocumentatie en sturen waar nodig externe adviseurs en interne afdelingen aan.
Wat vragen wij

Wat bieden wij
Een dynamische onderneming die met de markt meegroeit en ontwikkelt. Volop ruimte voor persoonlijke groei en inbreng. Een boeiende, booming sector en goede en marktconforme verdiensten en arbeidsvoorwaarden.
Solliciteren of vragen?
Neem contact op met Otto Wilten:  otto@theroom.nl – 06 – 26 94 21 62
 
Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.