[vc_section][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

De functie

De Legal Business Consultant opereert zelfstandig bij het adviseren en begeleiden van cliënten op het gebied van M&A. Je coördineert de complete (juridische) procedure van het project. Voor, tijdens en na het project. We bereiden de Due Diligence voor, bieden ondersteuning bij het Q&A proces, beoordelen transactiedocumentatie en sturen waar nodig externe adviseurs en interne afdelingen aan.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Wat vragen wij?

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”598″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Over the ROOM

Met ons trackrecord van duizenden deals alleen al in de Benelux, ons team van senior juristen en hands-on projectmanagers zijn wij dé expert in pre-, on- en post-deal M&A-dienstverlening.
Al 16 jaar maken wij deel uit van het M&A-landschap. Sinds de start dragen wij op innovatieve wijze bij aan het efficiënter maken van het dataroomproces. Onze full service legal-tech benadering zorgt voor een volledig gecontroleerde M&A proces.
Wij bieden ondersteuning bij het verkoopklaar maken van bedrijven, voeren Legal Sanity Checks uit, stellen Red Flag Reports op en staan de directie met raad en daad bij tijdens transacties.
De unieke combinatie van innovatieve legal-tech software, senior juristen en processpecialisten maken het M&A- en due diligence-proces sneller, accurater en kostenefficiënter. Door deze integratie van kennis, resources en software in het proces en werkwijze biedt the ROOM daarmee een uniek ‘Legal Tech’ full-serviceconcept.

Onze cliënten en relaties zijn corporates, investeringsmaatschappijen (PE), vastgoedondernemingen, het MKB maar ook advocatenkantoren, banken en corporate finance adviseurs.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Wat bieden wij?

Een dynamische onderneming die met de markt meegroeit en ontwikkelt. Volop ruimte voor persoonlijke groei en inbreng. Een boeiende, booming sector en goede en marktconforme verdiensten en arbeidsvoorwaarden.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Solliciteren of vragen?

Mocht je interesse zijn gewekt en denk je dat jij ons kunt overtuigen dat je gemotiveerd bent en past in het profiel, laat het ons weten. Je CV en motivatie is voor ons voldoende.

We horen graag van je!

Neem contact op met Otto Wilten: HR@theroom.nl – 06 – 26 94 21 62

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][ra_button style=”btn-solid” title=”Solliciteer voor deze functie” link=”url:mailto%3Ahr%40theroom.nl||target:%20_blank|” primary_color=”#0860a1″ hbg=”#0860a1″ text_color=”#ffffff” htext_color=”#ffffff”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][/vc_section]

Geef een antwoord