Grafton Holding Netherlands, het moederbedrijf van Isero IJzerwarengroep (“Isero”) maakt bekend dat het een overeenkomst gesloten heeft om de Gunters en Meuser Groep (“GenM”) volledig over te nemen. Voor de transactie is goedkeuring gevraagd bij de mededingingsautoriteit. GenM is een distributeur van gereedschappen, hang- en sluitwerk, bevestigingsmateriaal en ijzerwaren die vanuit een vestigingsnetwerk van 14 vestigingen actief is in het bijzonder in de regio ‘groot’ Amsterdam.
De Gunters en Meuser groep, bestaande uit 8 Gunters en Meuser vestigingen in Amsterdam, Almere, Halfweg en Purmerend, Dirk Stam en Tool-Rent in Mijdrecht, Klarenbeek in Amstelveen en diverse W.F. Weijntjes vestigingen voor hoogwaardig hang- en sluitwerk en sierbeslag, staat al 190 jaar voor betrouwbare en servicegerichte dienstverlening waarbij deskundig personeel een belangrijke rol speelt.
the ROOM heeft tijdens het gehele traject Gunters en Meuser Groep ondersteund. Tot de werkzaamheden van the ROOM hoorden onder meer het opstellen van een op maat gemaakte questionnaire, ondersteunen bij het verzamelen van de informatie en de documentatie voorzien van juridisch correcte titels met bijbehorende Sanity Check. Tevens was the ROOM verantwoordelijk voor het totale VDR management.