Skip links

Altijd zicht op juridische huishouding

Contract Solutions

Tijd en kosten besparen bij de juridische huishouding? the ROOM biedt met legal software de perfecte oplossing. Al jouw juridische informatie op één plek. Registreer, beheer en rapporteer efficiënt vanuit de dataroom. Niet alleen jij, maar ook alle stakeholders hebben 24/7 volledige controle en toegang tot de gegevens. Verminder het risico op vertragingen en nalatigheden met heldere management rapportages, alerts en goede zoekopties. Vanaf nu focus jij je enkel nog op de hoofdzaken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Features

Corporate housekeeping

Bewaar het overzicht op de juridische administratie van binnen- en/of buitenlandse (groeps-)vennootschappen in één dataroom. Via onze tool kan je monitoren of iedere vennootschap voldoet aan de lokale, nationale juridische wet- en regelgeving. Ook check je of de vennootschap conform de statuten handelt. Snel, accuraat en efficiënt.

Contract management

Altijd inzicht in en op de hoogte van contractuele verplichtingen? Onze permanente dataroom-oplossingen maken Contract Management kraakhelder. Bereid je organisatie voor op de rechten en plichten van overeenkomsten en maak je risico’s en kansen inzichtelijk voor jouw in- en verkoopcontracten. Met onze legal software beantwoord je vragen rondom financiële omvang van de verplichtingen, looptijd en autorisatie op dagelijkse basis snel en adequaat.

Smart contracts

Werk eenvoudig samen via ons platform. Vooraf definieer je workflows voor een soepele samenwerking. Werk taken af, sla documenten veilig op, automatiseer contracten en beheer bestaande contacten. Contracten kunnen digitaal ondertekend worden en blockchain technologie kan extra zekerheid bieden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Audit support

Altijd voorbereid zijn op legal audits? the ROOM werkt met geavanceerde software die potentiële risico’s in contracten binnen no-time opspoort

Lees meer

Due Diligence

Boekenonderzoek zo snel, accuraat en efficiënt mogelijk afhandelen? the ROOM doet het voor je. Met Legal Tech Software, projectmanagement…

Lees meer

Streamline your process

Ook the ROOM inzetten om bedrijfsovername-
processen te versnellen? Neem dan nu contact met ons op.
Of laat uw e-mailadres achter en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws.

Ondervind alle voordelen van the ROOM

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij sturen u meer informatie over oplossingen van the ROOM