Met onze legal-tech software kunnen wij razendsnel documenten verwerken, verrijken met metadata, classificeren en analyseren. We kunnen key issues daardoor snel identificeren door de combinatie van Contract discovery en getrainde juristen. De documentatie wordt aangeleverd en deelbaar gemaakt met onze beveiligde cliënt portal. Vervolgens start het ‘capturen’ van de platte teksten. Vanuit hier kunnen we de data eenvoudig en snel verrijken met metadata (bijvoorbeeld: soort overeenkomst, materialiteit, contractpartijen, looptijden, land, business unit, taal, change of control, contract eigenaar, enz.). aan de hand van slimme voorgedefinieerde query’s leveren wij sanity checks en red flag reports. Onze bondige rapporten zijn eenvoudig te benaderen voor u en uw adviseurs via onze cliënt portal. Vanuit het rapport kun u rechtstreeks manoeuvreren naar de bijbehorende key issue in het document. Opmerkingen, aanbevelingen en mogelijke aandachtspunten worden overzichtelijk en centraal weergegeven. U en uw adviseurs kunnen efficiënt en volledig voorbereid aan de slag.

Legal-tech software:

  • Met onze in-house ontwikkelde oplossingen voeren we snel een legal sanity check uit en produceren we snel een red flag report. Onze senior juristen beoordelen de situatie aan zowel de “sell en buy side” en handelen volgens een efficiënt protocol.
  • Bij een permanente dataroom tonen we de key issues met bijbehorende aanbevelingen. Uw advocaat lost de specialistische issues op, wij pakken de minder complexe problemen op.

Full-service voor VDR en permanente dataroom

Dankzij de smart combinatie van legal people, processpecialisten en software zorgen wij ervoor dat u snel en slim in control bent. Met onze permanente datarooms bent u altijd in control en due diligence ready.