Skip links

Legal Software

De combinatie tussen mensenwerk en software; daar zit onze kracht. Alleen met die combinatie bewerkstelligen we innovatie en groei, voor jou en voor onszelf. Razendsnelle verwerking van documenten, verrijking met meta-data, classificatie en analyse van de belangrijkste risico’s, dat doen wij met legal software. Ongeacht jouw use case vinden we altijd de best passende oplossing. the ROOM maakt onderscheid tussen de volgende drie productsoorten:

1. E-Discovery haalt het onderste uit de kan

Of je nu documenten wilt classificeren, entity herkenning wilt toepassen of GDPR-onderzoeken wilt uitvoeren; met E-Discovery software kan het allemaal. Met een groot pallet aan mogelijkheden weet je precies waar je juridisch gezien staat. the ROOM zet de legal software voor je in op basis van de parameters van jouw organisatie. Zo halen we altijd het onderste uit de kan.

1. E-Discovery haalt het onderste uit de kan

Of je nu documenten wilt classificeren, entity herkenning wilt toepassen of GDPR-onderzoeken wilt uitvoeren; met E-Discovery software kan het allemaal. Met een groot pallet aan mogelijkheden weet je precies waar je juridisch gezien staat. The ROOM zet de software voor je in op basis van de parameters van jouw organisatie. Zo halen we altijd het onderste uit de kan

2. AI Contract Analysis voor versnelde processen

the ROOM werkt als één van de eerste kantoren in Nederland met Artificial Intelligence. Hiermee maken wij contractanalyses sneller, vollediger en efficiënter. Onze uitgebreide best practice kennis werkt hierbij in jouw voordeel, gezien wij vele honderden voorbeelden van clausules toepassen die geschikt of juist ongeschikt zijn voor jouw contracten.

2. Legal Analytics voor versnelde processen

The ROOM werkt als één van de eerste kantoren in Nederland met Artificial Intelligence. Hiermee maken wij contractanalyses sneller, vollediger en efficiënter. Onze uitgebreide best practice kennis werkt hierbij in jouw voordeel, gezien wij vele honderden voorbeelden van clausules toepassen die geschikt of juist ongeschikt zijn voor jouw contracten.

Onze partners

Denk jij dat jouw software ‘the best kid in town’ is? Overtuig ons dan! We werken graag aan de best mogelijke manieren om het legal landschap verder te verbeteren.

Neem contact op