Skip links

Jouw cliënt

Due Diligence Ready

The ROOM biedt met juridische software de oplossing voor tijdrovende boekenonderzoeken. Bepaal specifieker de scope en beperk daardoor de (Vendor) Due Diligence tot de relevante risico’s. Met onze software en kennis voer je het boekenonderzoek razendsnel uit en bespaar je in bijkomende kosten. Bovendien laat Artificial Intelligence minder ruimte over voor menselijke fouten. De uitkomst? Een resultaatgedreven (V)DD-proces.

Bekijk factsheet

Due Diligence

Features

Legal Fact Book voor de verkoper

Stuur aan op maximale waarde voor jouw cliënt en vang potentiële risico’s van tevoren met ons Legal Fact Book. Wij halen alle juridische feiten boven tafel met onze AI Contract Analysis tool en verwerken deze vervolgens in een Legal Fact Book. Hierin vind je red flags, krijg je snel inzicht in de dataroom, bepaal je de scope van de Vendor Due Diligence en leg je de basis voor het onderzoek.

Virtual Dataroom opzetten

Krijg inzicht in de bedrijfsinformatie met the ROOM. Wij verzamelen en structureren alle informatie, voeren de Legal Sanity check uit en evalueren de volledigheid en relevantie van de opgevraagde informatie. Onze Legal AI Software verricht het juridisch voorwerk en screent alle documenten. Wij helpen vervolgens eventuele onvolledigheden en onvolkomenheden herstellen.

Legal Fact Book voor de koper

Richt het Due Diligence traject efficiënt in voor jezelf en voor je cliënt met een Legal Fact Book. Wij verschaffen je de nodige juridische feiten door gebruik van onze AI Contract Analysis tool. Entiteitsextractie, handtekeningherkenning en clausulevergelijking kaarten de red flags aan die bedrijfsovername in de weg zouden kunnen zitten. Zo gaan jij en je cliënt sterk voorbereid het transactieproces in.

Meer Smart Solutions

Contract Solutions

Tijd en kosten besparen bij de juridische huishouding? The ROOM biedt met legal software de perfecte oplossing. Al jouw juridische informatie op één plek. Registreer, beheer…

Lees meer

Audit Support

Altijd voorbereid zijn op legal audits? Onze software spoort binnen no-time potentiële risico’s op.

Lees meer