Skip links

Jouw Business

Due Diligence Ready

Boekenonderzoek zo snel, accuraat en efficiënt mogelijk afhandelen? the ROOM doet het voor je. Met Legal Tech Software, projectmanagement en onze jarenlange juridische ervaring en kennis versnellen en versoepelen we jouw bedrijfsovernameproces. Wij maken jouw business Due Diligence ready.

Bekijk factsheet

Client Portal

Wij werken met een Client Portal: een beveiligde omgeving waarin al jouw betrokken adviseurs veilig en gecontroleerd informatie uit kunnen wisselen. Met minimale interne werkdruk en maximale controle starten we het Due Diligence proces.

Due diligence

Features

Inrichten van Virtuele Dataroom

In onze Client Portal wisselen al jouw adviseurs op veilige en gecontroleerde wijze informatie uit. Krijg inzicht in deze bedrijfsinformatie met de tools van the ROOM. Wij verzamelen en structureren alle informatie volgens onze tailor made index in één Virtuele Dataroom. Wij voeren de Legal Sanity check uit en evalueren de volledigheid en relevantie van de documentatie. Na closing stellen we de volledige dataroom beschikbaar als startpunt voor een permanente dataroom.

Risico’s beperken met het Legal Fact Book

Stuur aan op maximale waarde tijdens het verkoopproces en vang potentiële risico’s met ons Legal Fact Book. Wij verschaffen je de nodige juridische feiten door gebruik van onze AI Contract Analysis tool. Krijg binnen no-time inzicht in je potentiële contractuele risico’s en red flags. Verdiep je scope en ga direct aan de slag met onze overzichtelijke en werkbare rapportages. Zo zorgen wij samen voor een resultaat gedreven (V)DD-proces.

Waarborgen van data volgens GDPR

Privacy gevoelige data mag niet zondermeer gedeeld worden. Met onze GDPR-oplossing analyseren wij de persoonsgegevens waarover je beschikt en adviseren we of deze gedeeld mag worden. Deze data anonimiseren we vervolgens met behulp van onze Blackline Software. Zo waarborgen we de gevoelige informatie, en de privacy van jou, je mensen en jouw bedrijf.

Managing van het Due Diligence proces

Externe partijen en hun adviseurs krijgen in de tweede fase toegang tot de virtuele dataroom. Zo kunnen zij due diligence rapportages opstellen. Het spervuur aan vragen zal efficiënt door onze Q&A tool worden geclassificeerd. The ROOM begeleidt je bij het gehele Q&A en disclosure proces.

More interesting facts:

Alles op één plek

Permanente Dataroom

Na closing stellen we de volledige DD-dataroom beschikbaar voor de koper als startpunt voor een permanente dataroom. Om de data nu en in de toekomst zo accuraat mogelijk te houden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer van onze oplossingen

Legal Software

Tijd en kosten besparen bij de juridische huishouding? The ROOM biedt met legal software de perfecte oplossing. Al jouw juridische informatie op één plek.

Lees meer

Audit Support

Altijd voorbereid zijn op legal audits? Onze software spoort binnen no-time potentiële risico’s op.

Lees meer