Skip links

Altijd grondig en accuraat voorbereid op legal audits

Legal Audit Support

Altijd voorbereid zijn op legal audits? the ROOM werkt met geavanceerde software die potentiële risico’s in contracten binnen no-time opspoort. Grondige analyses, tegen gereduceerde kosten en tijdbesparend; dat is Legal Audit Support door the ROOM.

Features

Uitvoeren van Contractanalyse

Grote hoeveelheden contracten razendsnel geanalyseerd? Met the ROOM ligt dit binnen handbereik. Wij combineren expertise met slimme software om efficiënt en secuur de juridische administratie op orde te krijgen. Profiteer van snelle resultaten en heb direct controle over jouw potentiële risico’s en kansen.

Versnellen van Litigation

Procesvoering gaat gepaard met veel documentatie. Het doorzoeken van contracten verloopt sneller en efficienter met onze software oplossingen. Door routinematig werk te automatiseren verlichten wij de druk op juridische afdelingen. Zo kun jij focussen op de beste uitkomst.

Waarborgen van data volgens GDPR

Ieder persoon heeft recht op privacy. Het is dus ook als bedrijf belangrijk om op elk moment GDPR compliant te zijn. Wij bieden de tools om je direct inzicht te geven in zowel je contractuele afspraken, als over de persoonlijke data waarover je daadwerkelijk beschikt. Voorkom een breach en bescherm ieders privacy.

Meer van onze oplossingen

Legal Software

Tijd en kosten besparen bij de juridische huishouding? The ROOM biedt met legal software de perfecte oplossing. Al jouw juridische informatie op één plek.

Lees meer

Due Diligence

Boekenonderzoek zo snel, accuraat en efficiënt mogelijk afhandelen? the ROOM doet het voor je. Met Legal Tech Software, projectmanagement…

Lees meer